Вчера около 11:00 часа на телефон 112 е подаден сигнал

...
Вчера около 11:00 часа на телефон 112 е подаден сигнал
Коментари Харесай

Задържаха тримата роми нападнали бившия волейболист на Левски

Вчера към 11:00 часа на телефон 112 е подаден сигнал за побой сред роми и българи на бул. " Владимир Вазов ". Няколко патрула са се отзовавали на сигнала. На място се открива самоличността на лица от ромски генезис и потърпевшо лице от български генезис. Това сподели началникът на 5 РПУ комисар Николай Василев по време на конференция във връзка всеобщия пердах на кръстовище в София, съобщи кореспондент на novini.bg .

Скандалът стартира откакто каруца е блъснала лек автомобил. Водачът на каруцата дружно с свои родственици атакува лидера на лекия автомобил Цветан Петров, който е някогашен волейболист на Левски, който е изискал да се извика екип на КАТ на място. На водача на лекия автомобил му е нанесена лека телесна щета. Задържани са трима роми, на които ще им бъде повдигнато обвиняване. В момента нападателите, които са дядо, чичо и внуче, са арестувани за 24 часа.

Извършват се процесуално-следствени дейности.

Комисар Николов изясни още, че ще бъде осъществена превантивна работа с жителите на околност " Могилите ", с цел да не бъдат допускани сходни произшествия.
 Жесток побой на столично кръстовище! Бивш волейболист на Левски го отнесе (видео + снимки) Пристигналите на място пътни служители на реда са съумели да заловят бягащото животно, което е настанено в конна база.
novini.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР