Вчера, около 09:00 часа, на бул. «Цар Освободител», в района

...
Вчера, около 09:00 часа, на бул. «Цар Освободител», в района
Коментари Харесай

Две деца и трима възрастни пострадаха по улиците на Варна за ден, произшествията са заради скорост и дистанция

Вчера, към 09:00 часа, на бул. «Цар Освободител», в региона на болнично заведение, водач на «Сеат» на 69 година от Варна, застига и блъска, движещия се пред него  «Пежо». Това оповестиха от полицията в морския град.

Вследствие на случая са потърпевши лидерът на първия автомобил и пасажер (76 г.), които получават контузни пострадвания. Двамата мъже са прегледани и освободени, без заплаха за живота.

По-късно, към 11:45 часа, в к.к. Св. Св. Константин и Елена, водач на «Ситроен» на 32 година от Русе, заради неспазване на задоволителна отдалеченост, застига и блъска «Хонда», движещ се пред него. Вследствие на случая е потърпевшо дете от втория автомобил, което получава нерешителност.

Снощи към 20:50 часа, на кръстовището на бул. «Васил Левски» и бул. «Осми Приморски полк», лидер на  «Фолксваген» на 21 година от Разград, заради несъобразена скорост, застига и блъска «Рено», изчакващ на червен сигнал на светофарната уредба. Вследствие на случая е потърпевш лидерът на втория автомобил (37 г.), който получава травми, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

По-късно вечерта, към 21:45 часа, на кръстовището на бул. «Сливница» и ул. «Пирин», лидерка на «Рено» на 45 година от Варна, с цел да избегне ПТП с незнайно за момента транспортно средство, използва внезапно спирачки и става причина дете, возещо се в автомобила да пострада. Момченцето е получило травма на глава, прегледано е и освободено, без заплаха за живота.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР