Вчера около 08:30 часа на кръстовището на ул. «Петър Парчевич»

...
Вчера около 08:30 часа на кръстовището на ул. «Петър Парчевич»
Коментари Харесай

Жена се бори за живота си след вчерашната катастрофа на улица Шипка във Варна

Вчера към 08:30 часа на кръстовището на ул. «Петър Парчевич» и ул. «Шипка» във Варна, лидерът на «Фиат» Д.Ф. (67 г.) от гр. Варна, по време на придвижване, заради неспазване на преимущество и нарушение наредбите на знак «Стоп», блъска «Волво», който се движи в права посока.

Вследствие на случая мъжът получава контузни пострадвания, като е освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота. Пострадала е и жена, пътуваща във «Фиат»-а, на 46 година от Варна, която е получила травма на мозъка и фрактура на пръст, настанена за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», с заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

Отново през вчерашния ден към 12:40 часа, във Варна, на ул. «Св. Св. Кирил и Методий», лидерът на «Фолксваген» С.Д. (24 г.) от Варна, по време на придвижване обратно, блъска пешеходка, която се намира зад автомобила. Вследствие на случая дамата (82 г.) е получила фрактура на крайник, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

По-късно към 17:50 часа, сред с. Господиново и с. Дюлино, лидерът на «Тойота» Г.Я. (77 г.), съветски жител, пребиваващ в България, по време на придвижване, след ляв завой, напуща пътното платно и се блъска в дърво. Вследствие на случая мъжът получава фрактури на ребра, на лумбален прешлен, контузия на главата, настанен е за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», с заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР