Вчера около 06:40 часа, в гр. Варна, на разклона за

...
Вчера около 06:40 часа, в гр. Варна, на разклона за
Коментари Харесай

Внимавайте с мотопедите! Трима души пострадаха във Варна само за ден

Вчера към 06:40 часа, в гр. Варна, на разклона за летището, водачът на мотопед «Пежо» Д.Д. (40 г.) от с. Баново, заради придвижване с несъобразена скорост, при десен завой, се сервира и пада на платното на придвижване.

Вследствие на случая мъжът получава контузни пострадвания и фрактура на капачка на коляното, прегледан е и освободен, без заплаха за живота. По-късно, към 09:00 часа, в гр. Варна, на ул. «Народни будители», лидерът на мотопед «Кимко» М.Н. (41 г.) от Варна, заради придвижване с несъобразена с интензитета на трафика скорост, губи надзор и се блъска в табела вляво, след което пада на платното за придвижване. Вследствие на случая мъжът получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота. 
Надвечер, към 18:50 часа, на пл. «Св. Св. Кирил и Методий», лидерът на рейс «Мерцедес» Н.Р. (53 г.) от с. Стефаново, при тръгване от спирка, не пропуща и блъска мотопед «Лифан». Вследствие на случая лидерът на мотопеда получава фрактура на лопатка, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота. По случая е формирано досъедбно произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР