Вчера общинските съветници в Банско заседаваха за последен път в

...
Вчера общинските съветници в Банско заседаваха за последен път в
Коментари Харесай

Последна сесия на ОбС-Банско за мандат 2019-2023 г.

Вчера общинските съветници в Банско заседаваха за финален път в сегашния мандат 2019-2023.

В деловата част на съвещанието те гласоподаваха за допускане изработването на ПУП-ПЗ за захранващи хидротехнически уреди за изкуствено заснежаване на ски писти над гр. Добринище, с което ще се подобрят изискванията за упражняване на зимни спортове в ски-зоната.

Във връзка с присъединяване на кметове на обитаеми места от община Банско в идните локални избори, бяха утвърдени имената на краткотрайно изпълняващи длъжността кмет - на гр. Добринище Снежана Ергина и на с. Филипово Кезим Мустафа Ходжа.

На последната си сесия, общинските съветници се поздравиха за виновното си отношение към решение проблемите на общината и за грижите за развиването й. Пожелаха си и в бъдеще да работят за просперитета на община Банско.

Председателят на Общински съвет Георги Икономов подари на всеки консултант с посвещение за признателност „ Сборник за Банско и банскалии “ на братя Молерови.

Същият подарък от името на съветниците получи и кметът Иван Кадев, който чества рождения си ден. В обръщението си към Общински съвет, той благодари от свое име, от името на управническия екип и общинската администрация, за взаимната работа през миналите четири години и пожела триумф на всички досегашни съветници в новите им инициативи.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР