Вчера Нефтохимик изигра домакински двубой с Димитровград на стадион Лазур,

...
Вчера Нефтохимик изигра домакински двубой с Димитровград на стадион Лазур,
Коментари Харесай

Скандал в Бургас: Кишишев нахлул в съдийската стая на мач на Нефтохимик, съдят го за клевета

Вчера Нефтохимик изигра домашен дуел с Димитровград на стадион " Лазур ", след края на който футболистите и управлението на отбора станаха очевидци на необикновена обстановка. Старши треньорът на градския противник Черноморец - Радостин Кишишев, нахлу в съдийската съблекалня, отказвайки да даде пояснения на охранителите за претекстовете си да посещава съдиите на мач на Нефтохимик.

На разумния въпрос, насочен му от наставника на Нефтохимик - Диян Петков, каква е повода да е на това място, по това време, той отвърна с надменно държание и обидни реплики. Освен ругатните по адрес на тима и треньорския екип, треньорът на Черноморец насочи и обвиняване, че мачовете на Нефтохимик са уредени.

В тази връзка в клуба се обмисля опцията да се заведе дело против него за клюка. Причината е, че обвинявания в закононарушение без доказателства, отправени поради конкурентно изтощение, не би трябвало да се толерират. Прийомът на махленската кавга, който стана запазена марка на Радостин Кишишев, е неприемлива метод за управлението на Нефтохимик да отвърне на обвиняванията. Затова съдът най-точно би разрешил този въпрос.

Нефтохимик осъжда държанието на старши-треньора на Черноморец - Радостин Кишишев и го приканва отсега нататък да съблюдава нужната спортсменска отдалеченост. Разбираме тревогата на управлението на Черноморец от спортното предимство на Нефтохимик, само че триумфите се реализират с работа върху личния тим, а не с провокации към съперниците. Спорадичните прояви на вербална експанзия на Кишишев внасят многообразие в нашия работен развой, само че те имат неприятно въздействие върху цялостния състезателен климат в града, по тази причина ги осъждаме.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР