Вчера на заседание на Правната комисия депутатите от Продължаваме промяната

...
Вчера на заседание на Правната комисия депутатите от Продължаваме промяната
Коментари Харесай

Андрей Михайлов: Конституционният съд засрами 47-ото Народно събрание

Вчера на съвещание на Правната комисия депутатите от " Продължаваме промяната " са подкрепили предлагането на Има Такъв Народ за ръководител на КЕВР, сподели Андрей Михайлов от " ИТН ". Според него, решението на партията се е трансформирало по-късно в залата.

" Това решение в действителност цели да уреди последствията от решението на Конституционния съд. Знаете, че Конституционния съд разгласи за противоконституционен избора на досегашния ръководител на КЕВР. ", добави още той.

За предлагането на Христо Иванов членовете на КЕВР да излъчат собствен ръководител в границите на оставащите два дни, Михайлов разяснява, че е е належащо повече време:

" Народно събрание няма подобен небосвод на работа, че да приемем такава законодателна смяна. "

С едностранни дейности, с правото на силата, а не със силата на правото, бяха вземани тези решения. Да, това докара до дейности на Конституционния съд, които на процедура, ще кажа по този начин, засрамиха това 47-ото Народно заседание. Дълбоко се надявам, че в идващото ще се слуша повече гласът на професионализма, постоянно съм призовавал за това.

Това сподели депутатът от " ИТН " по отношение на мечтаната смяна и дали тя е постижима от 48-ото Народно заседание.

Михайлов добави още, че е положително надъхан за идващото държавно управление и се надява на професионално отношение към работата, вместо политическо.

Повече вижте във видеото!
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР