Вчера на спортната база Висмара в Милано децата, които бяха

...
Вчера на спортната база Висмара в Милано децата, които бяха
Коментари Харесай

MAJC Bulgaria записа най-доброто си представяне на Milan Camp Day в Италия

Вчера на спортната база Висмара в Милано децата, които бяха част от летните лагери на академията на " росонерите " в България, взеха присъединяване в интернационалния шампионат Milan Camp Day. На базата на детско-юношеската школа на Милан Алекс Божилов, Димитър Димитров, Калоян Иванов, Стивън Горинов, Филип Тумбалов и Франческо Тодор Калия, дружно със свои връстници от Канада, изиграха шест мача и след четири победи и две загуби заеха предстижното шесто място като тим PES2019 измежду още 16 тима на деца от целия свят.

Нашият тим беше единственият, който в груповата фаза на шампионата победи тима на " Емиратс ", който стана победител в тазгодишния Milan Camp Day. Българските деца се показаха чудесно и оставиха доста положителни усещания у треньорите и уредниците на събитието, а Ивайло Рачев, който от 2011 година е формален представител на Milan Academy Junior Camp за България, беше поздравен от треньора на " Емиратс " и беше единственият от уредниците в чужбина, който бе поканен да показа за взаимната си работа с Милан по клубния канал Milan Cannel.

Емоционалният ден приключи на " Сан Сиро ", където децата и мощната агитка на българските родители изгледаха решаващия мач на " росонерите " против Лацио. Победата на Милан евентуално ще ги върне следващата година в Шампионска лига, а за Алекс, Димитър, Калоян, Стивън, Филип и Франческо, които на полувремето на мача направиха почетна обиколка и развяха българското знаме на митичния стадион пред повече от 65 000 фенове - миг, който сигурно ще остане в спомените и сърцата им.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР