Вчера, на самия си рожден ден, Димитър Рачков призна и

...
Вчера, на самия си рожден ден, Димитър Рачков призна и
Коментари Харесай

Стига, бе!! Вижте коя водеща се оказа новото гадже на Димитър Рачков! (опулихме се - СНИМКИ)

Вчера, на самия си рожден ден, Димитър Рачков призна и то в ефира на Нова ТВ, че е привързан и има ново гадже. Преди няколко месеца той завърши връзката си с Анита Димитрова, с която бяха дружно към три години и очевидно се разделиха, без " да си останат другари ".

Анита обаче към този момент е забравена тематика, а на дневен ред е въпросът коя е половинката на артиста и водещ. Правиха се няколко догатки, само че през днешния ден се оказа, че... Оказа се това, което даже ние не можахме да повярваме. Ами да - новата на Митето още веднъж е много по-млада от него (не си научи урока този човек) и е ТВ-водеща.

При това не къде да е, а в " На кафе " при Гала. Става дума за някогашната миска Елизабет Методиева, която се е изявявала и в " Папараци ", и още няколко всемирски излъчвания и медии.

Дори изявлението с Рачков на 51-ия му рожден ден не бе взето от Гала, както подобаваше като титуляр, а от Методиева. Химията сред двамата се усещаше ясно, а Митето даже си разреши да я хване за ръката. След което тя го целуна - сякаш, с цел да му прати целувка от Гала...

Мрежата завря от мнения по отношение на новия избор на Рачков като болшинството консуматори са уверени, че двамата ще изкарат по-малко, в сравнение с с Анитка. Е, занапред ще забележим.

Източник: Блиц

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР