Вчера Мегс успя отново да изненада последователите си като показа

...
Вчера Мегс успя отново да изненада последователите си като показа
Коментари Харесай

Респект! Мегз се оказа дете гений

Вчера Мегс съумя още веднъж да изненада почитателите си като сподели забележителни умения по математика.

Каканашева беше посетител в специфична графа на предаването “Папараци " по БТВ - “ Скритите гении на звездите ". Там амбициозното миньонче умножаваше трицифрени цифри на разум. Редакторите на предаването даже тестваха дизайнерката с пет цифрени цифри. Това беше много по-трудно за Мегз и тя направи дребна неточност, само че бързо се поправи.

Каканашева още обръщаше думи и фрази наопаки единствено като ги чуе. Уменията ѝ шашнали редакторите на предаването, тъй като сходни познания са присъщи на деца гении. А Каканашева, която постоянно употребява медиите да се хвали защо ли не - в никакъв случай не е говорила за тези си умения. 

Самата Мегз изясни: “ Мисля, че това се дължи на доста мощно развитата ми зрителна памет. Още като дете осъзнах, че мога да помня доста повече от другите деца и че съединявам и виждам в мозъка си неща, които другите не могат. Всъщност през днешния ден си мисля, че точно на това дължа всичките си триумфи. То е като една голяма библиотека в мозъка ти " - с усмивка добави Миглена.

Психолози от малкия екран прибавят още, че може би от там идва доста от неразбирането, което Мегс постоянно среща към държанието и обществените си послания.

“Най-вероятно Миглена вижда нещата доста по-бързо от всички останали. За това свидетелства и бързият ѝ диалект. Обикновено говорът се пробва да настигне темпото на мисълта. В последна сметка, обаче, става по този начин, че хората не могат да схванат това, което тя желае да им каже, тъй като просто не разполагат с нейния потенциал. Това е доста забавен феномен, който изяснява за какво доста от великите мозъци биват оценени едвам в края на живота си или даже след гибелта си ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР