Вчера Марс, планетата на действието, войните, агресията и инцидентите преминава

...
Вчера Марс, планетата на действието, войните, агресията и инцидентите преминава
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Марс влезе във Водолей, предстоят критични дни за 4 зодии

Вчера Марс, планетата на действието, войните, експанзията и случаите минава в знака Водолей и ще транзитира през него до 14 април в това число. Водолей е знак, ръководен от планетата на измененията, революциите, нововъведенията, техниката, авиацията, публичните организации, филантропичната помощ, науката, на всичко ново и ексцентрично - Уран.

Марс във Водолей ни подтиква към промени, към битка за тъждество и отстояване на нашите идеали, написа в прогнозата си астроложката Марги Паскалева. Това е един интервал, в който всичко ще се развива динамично, а в някои моменти ще се случват обрати „ със скоростта на светлината “. Водолей е знак, обвързван също с другарството, огромните групи от хора и организации, политическите партии, енергетиката, науката и техниката.

Марс в този знак ще ни въодушеви, ще сплоти обществата и ще пренаредим своите цели с мисъл за бъдещето. Всичко щеше да е добре, в случай че не беше Сатурн във Водолей и Уран в Телец, който към този момент е в пряк ход. Преминавайки през Водолей дружно с Венера, в средата на март те образуват неподходящ аспект площ с Уран в Телец. А към края на март и при започване на април те съответстват с планетата на кармата и рестриктивните мерки Сатурн. Това е доста наситена и мощна уранова сила, по тази причина е доста значимо да включим всичките си сетива и да внимаваме да не разпалим „ пожара “ – мисленето и дейностите ще са ексцентрични, непредвидени и неочаквани в някои моменти. Няма да признаваме никакви ограничавания и престижи.

Ще се ускори желанието да излизаме отвън рамките на общоприетото, да разрушаваме построеното досега и остарялото в желанието си да дадем път на новото и градивното. Но дали ще е градивно и с добър край?

Както към този момент загатнах един път, Сатурн е в доста мощна позиция в знака Водолей, а Уран – не. Той се бори с цялата си мощ да резервира сигурността, стабилността и традициите - слага ясни критерии, правила и граници. А Уран? Той е проводник и притежател на смяната. От тук идва и огромното несъгласие и конфликт на сили сред двете планети, които предизвикат през последната година и половина компликациите, обратите в обществото и политиката, икономическата и политическа рецесия. Докато Марс транзитира през Водолей имаме късмет да дадем път на нови хрумвания и да намерим разнообразни от досегашните подходи за решаването на спешните въпроси – войната в Украйна, енергийни въпроси и планове, организационни и политически въпроси.

Има възможност да се образуват нови политически партии и организации, да се тресе обществото и света от спорове, да се нарушават граници, да има съществени опустошения и военни удари по стратегически обекти.

Не е дребна заплахата от доста по-силни и разрушителни военни офанзиви по въздух (Водолей), механически повреди, както и за сериозна енергийна, осведомителна и информационна рецесия. С навлизането на Марс във Водолей, интервалът 06.03 – 14.04.2022 год. е много сериозен за украинския президент Владимир Зеленски, който е роден под знака на Водолей и неговото Слънце е в дисхармоничен аспект съпротива в рождения хороскоп с Марс в Лъв (роден на 25.01.1978 г.).

Транзитният Сатурн във Водолей е в съпротива към рождения му Сатурн в Лъв, а директният Уран в Телец образува таоквадратура със Слънцето му във Водолей и с рождения му Уран в Скорпион.

Транзитните Юпитер и Нептун в Риби са в съвпад с прогресивното му Слънце и дружно са задейства още един таоквадрат с рождените му Юпитер в Близнаци и Нептун в Стрелец. И това са единствено по-глобалните аспекти – рецесията на междинната възраст. Шансът му да оцелее президентският му стол е незабележим. Не по този начин стоят нещата, обаче, в хороскопа на Владимир Путин. Няма да се впускам в подробни тълкувания, само че при него хармоничните аспекти на директните към рождените му планети са доста повече (роден на 07.10.1952 год.).

В персонален проект Венера и Марс във Водолей бележат като по-критичен и стресов интервала 06.03 – 14.04.2022 год. за родените под знаците, с Асцендент, Марс, Сатурн и Уран в знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, както и с рожден Плутон в Скорпион. Тези напрегнати планетни разположения и аспекти изискват да бъдете извънредно внимателни и деликатни в дейностите си, а също и в връзките с близките.

Те покачват заплахата от контузии, произшествия, финансови усложнения, спорове, здравословни грижи (лични или при роднини), интервенции, неприятни обрати и прекарвания. Ще има и хора с бизнес, които ще са в сериозен интервал, като не са изключени банкрути и загуба на работа / имидж в обществото. Шофирайте доста рационално, избягвайте пътувания на дълъг път и изключително със самолети. У нас ще зачестят недоволството и напрежението в обществото, които могат да предизвикат съществени митинги и стачки.

Избягвайте многолюдни места, с цел да избегнете конфликт с други хора или неприятности с полицията.

Марс и Венера във Водолей ще оказват доста по-благоприятно въздействие на родените под знаците, с Асцендент и други рождени планети в Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Ще печелите повече доверие и уважението на хората. Дори и да пораждат някакви проблеми заради други планетни разположения, Марс във Водолей като планета на действието ще „ работи “ във ваша изгода.

Ако и рождената ви Венера е в същите знаци като слънчевите, тогава ще се радвате на по-добри доходи, всевъзможни придобивки и мотиви за наслада. А младите представители ще са в интервал на мощни любовни пристрастености и приятни страсти. Бъдете здрави!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР