Вчера Марк Зукърбърг бе изслушан от Сената на САЩ по

...
Вчера Марк Зукърбърг бе изслушан от Сената на САЩ по
Коментари Харесай

Колко е висок Марк Зукърбърг и как хитрува пред Сената

Вчера Марк Зукърбърг бе изслушан от Сената на Съединени американски щати във връзка разразилия се напоследък и добиващ все по-големи мащаби скандал към Фейсбук и приключването на персоналните данни на потребителите.

 Зукърбърг призна, че Фейсбук следи чатовете ни
Зукърбърг призна, че Фейсбук следи чатовете ни

Потвърждението на една социална загадка

На основателя на обществената мрежа за първи път му се наложи да размени небрежната сива тениска с костюм и вратовръзка . Подобно облекло очевидно е непривично за него и това си му личеше. Но една друга детайлност съумя да измести акцента на чуването.

 Снимка 350059

Докато едни с внимание и интерес слушаха признанията на Зукърбърг, други, по-наблюдателни, видяха един забавен аксесоар в цялостната картинка. Поставен на горещия стол пред сенаторите, изпълнителният шеф на Фейсбук си послужи с дребна ловкост, с цел да наподобява по-представително .

Освен с костюм и вратовръзка, той прозорливо се е сдобил и с така наречен chair booster - спомагателна възглавничка, която се поставя върху стола, с цел да наподобява седящия на него по-висок. В случая високият 1.71 м Зукърбърг е седнал на спомагателна 10-сантиметрова възглавница. Точно както някои политици се качват на малко столче, говорейки изправени зад естрада.

 Снимка 350058

Снимки отстрани на седящия Марк разкриха неговата дребна загадка, която за броени часове обиколи интернет и обществените мрежи, даже неговата лична.

Както New York Post писа, представител на Фейсбук побърза да разясни, че възглавницата не е благосъстоятелност на изпълнителния им шеф, а е предоставена от Сената , каквато е нормалната процедура.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР