Вчера ловецът на бежанци Дико Вълев навърши 32 години. Заедно

...
Вчера ловецът на бежанци Дико Вълев навърши 32 години. Заедно
Коментари Харесай

Анонимен почитател направи огромен жест за Динко от Ямбол навръх рождения му ден

Вчера ловецът на бежанци Дико Вълев навърши 32 години. Заедно със стотиците пожелания, засипващи го от близки и другари от сраната и оттатък океана, ямболията с спорна популярност получи и непредвиден подарък, оповестява " Флагман ".

На излизане от магазин в родния си град, Динко откри капака на умопомрачително скъпия си джип обсипан с цветя, балони, скъпи алкохолни питиета и бутикова торта. Подаръците затрупали возилото обаче се оказали от неизвестен обожател на ямболския предприемач.

Изненадан и весел от ексцентричния подарък Динко побърза да качи фотография на колата във фейсбук с апел към незнайния спедитор. „ Не знам от кой са тези неща, зарадва ме. Жестът е значим, да излезеш от магазина и да видиш колата окичена… най-малко да бяхте оставили една картичка с пожелания въпреки всичко, само че рожден ден “, написа Динко в персоналния си профил.

До края на празничния ден, по този начин и не стана ясно кой е отрупал G-класата за близо 200 хиляди лв. с първокласните дарове, само че по алените рози можем да заключим, че е някой доста непосредствен човек. Сред обвинените в ексцентричната изненада е и майката на първата рожба на Динко.

Припомняме, че преди броени дни ямболията стана татко на прелестна дъщеричка. Виктория се роди на 11-ти януари в старозагорската болница. Бебето е кръстено на цялата фамилия, защото половинката на гордия татко се споделя Весела, а майка му и татко му са Веска и Вълю.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР