Вчера Каспър Рууд хвърли истинска бомба в света на тениса.

...
Вчера Каспър Рууд хвърли истинска бомба в света на тениса.
Коментари Харесай

Рууд след триумфа над Джокович: Молех се Новак да направи двойна грешка на мачбола

Вчера Каспър Рууд хвърли същинска бомба в света на тениса. Норвежецът, който до момента не беше побеждавал Новак Джокович, шокира сърбина в Монте Карло в трисетов конфликт с резултат 6:4, 1:6, 6:4 и по този начин последното предизвикателство на скандинавеца по пътя към купата ще е Стефанос Циципас, който надделя Яник Синер.

Веднага след триумфа си, той бе запитан за това по какъв начин се е чувствал при 5:4 в третия сет, когато имаше три мачбола пред себе си, а международният номер 10 не спести безусловно нищо от страстите си в този миг:

" При 0:40 в последния гейм знаех, че нищо не е завършило. Типично за Новак, той избави първия мачпойнт с ас, а по-късно композиция сервис-воле. Когато сбърка първия сервис в идната точка, то си помислих за това какъв брой благоприятни условия за пробив е спасявал с луди втори сервиси или нещо сходно. Тогава просто се молех единствено един път да направи двойна неточност или друга неточност. Не знам дали някой не ме е чул от горната страна и това несъмнено беше противен завършек на мача, само че за мен беше добре да видя по какъв начин топката се приземява оттатък сервис полето " - прям беше 2-кратният финалист от Ролан Гарос.

Casper`s prayers were answered
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР