Вчера капитанът на ЦСКА-София Николай Бодуров не попадна в групата

...
Вчера капитанът на ЦСКА-София Николай Бодуров не попадна в групата
Коментари Харесай

Какво става в ЦСКА-София? Не е само Бодуров, още двама са извадени от състава

Вчера капитанът на ЦСКА-София Николай Бодуров не попадна в групата от 18 индивида за домакинския дуел от третия прелиминарен кръг на Лига Европа против Зоря (1:1). След срещата наставникът на алените Люпко Петрович изясни следното за този случай:

" Аз взех решение да не играе, тъй като прави проблеми в тима, вика по другите и търси виновността в тях ".

Бодуров обаче не е единственият, който бе изваден от състава. В групата за този дуел не попаднаха още двама състезатели. Единият е Рубен Пинто, който е със статут на втори капитан в ЦСКА-София.

Той не взе присъединяване и в дуелите против Осиек в предходния кръг. От щаба на алените споделиха след първия мач против хърватите, че португалецът е болен и това е причина за отсъствието му. Седмица по-късно Пинто още веднъж не игра, а късото пояснение бе, че към този момент е здрав, само че неналичието му се дължи на “треньорско решение”. Вчера Пинто даже не бе в групата за мача.

Сходно е ситуацията и с едно от новите попълнения - Денис Давидов. Твърди се, че руснакът е в недружелюбност, защото недоволствал, че не е взел присъединяване в реванша от първия прелиминарен кръг против черногорския Титоград.

Дали е по този начин или не, можем единствено да гадаем. Но е реалност, че за разлика от Пинто и Бодуров, които въпреки всичко могат да бъдат оправдани за реванша против Зоря, руснакът е оставен без картотека за дуелите против украинците. Лига Европа 3 кръг, четвъртък 8 август  ЦСКА-София 1:1краен резулат  Заря Луганск
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР