Вчера излезе дългоочакваната версия на Hellblade за Xbox One, а

...
Вчера излезе дългоочакваната версия на Hellblade за Xbox One, а
Коментари Харесай

Ninja Theory с благотворителна инициатива по случай появата на Xbox One версията на Hellblade

Вчера излезе дълго чаканата версия на Hellblade за Xbox One, а Ninja Theory дадоха обещание да дарят сериозна сума от продажбите на играта за майкрософтската подпора на американска организация, грижеща се за хората с ментални проблеми. Студиото заяви в Twitter,че, в случай че продажбите на Xbox One версията доближат 50 000 през първата седмица от появяването ѝ, ще подари на Mental Health America $25 000. Сумата ще бъде удвоена, в случай че се продадат 100 000 бройки.

Hellblade: Senua’s Sacrifice излезе през лятото на предходната година за PS4 и PS4 и единствено за три месеца се продаде в 500 000 копия. Така, играта се трансформира в същински финансов шлагер за самостоятелното студио. Само предварителните поръчки на играта са надвишили 250 000.

Hellblade: Senua’s Sacrifice е игра с високи художествени качества, а с изключение на забавни загадки и история, споделя за проблемите на хората с душевни проблеми. Играта завоюва голям брой награди и положителни ревюта от водещите гейм медии по света. В основаването ѝ вземат участие медицински експерти, психолози и хора, страдащи от сходен жанр болести.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР