Вчера Христо Стоичков гостува в Генерал Тошево. И, разбира се,

...
Вчера Христо Стоичков гостува в Генерал Тошево. И, разбира се,
Коментари Харесай

Вижте истерията Стоичков

Вчера Христо Стоичков гостува в Генерал Тошево. И, несъмнено, сътвори следващата невиждана еуфория и нервност измежду локалното население, а и тези, пристигнали особено поради Камата - да го допрян, да се снимак с него, да получат подпис.

Кавалерът на " Златната топка " гостува в североизточния град за следващото показване на своята " История ". Заедно с него беше Владимир Памуков, съавтор на бестселъра, а над 1000 книги откриха новите си притежатели.



Левият крайник на Христо Стоичков беше увековечен в Генерал Тошево. При представянето на неговата " История " градът направи златна отливка на левачката, която изстреля българската легенда до върха на международния футбол. Това е втора сходна респект след гостуването в Харманли при започване на лятото. В града, от където Стоичков потегли към величието, е и първият негов паметник.

" Благодарим ти, Ицо! За нас беше чест ", написа формалният уебсайт на община Генерал Тошево след края на събитието.

На площад „ Бялата лястовица “ се събраха хиляди, които се допряха до най-известния българин по света.







Естествено - всички с персонален подпис от най-известния българин по света, знамето на България. Стоичков направи и нещо невиждано до момента. На централния площад в Генерал Тошево най-великият ни футболист взе участие в спонтанна 15-минутна конференция. Този път не му задаваха въпроси единствено публицисти, а и почитатели. Камата с усмивка се забавляваше на всички даже провокативни питания.







" Изключително съм благополучен, че можах да се видя с толкоз доста хора, които към този момент мога да нарека мои другари - сподели Стоичков. - Тези срещи са необикновено зареждащи за мен. Турнето на " Историята " занапред стартира ".
Стоичков употребява гостуването, с цел да се види с близки другари в Добрич и Каварна. На финала даде обещание: " Генерал Тошево, отново ще се забележим! ".

Снимки: Lap.bg



















Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР