Вчера Honor проведе голямо събитие в Китай, на което представи

...
Вчера Honor проведе голямо събитие в Китай, на което представи
Коментари Харесай

Honor представи смарт часовника Watch GS 4 и смарт гривната Band 9 с NFC и до 14 дни живот на батерията

Вчера Honor организира огромно събитие в Китай, на което показа новите флагмански смарт телефони Porsche Design Magic6 RSR и Magic6 Ultimate.

Заедно с тях производителят разгласи смарт часовника Watch GS 4 и смарт гривната Band 9.

Смарт часовникът Honor Watch GS 4 разполага с 1,43-инчов кръговиден AMOLED екран с разграничителна дарба 466 × 466 пиксела и 326 PPI (пиксела на инч). Той поддържа повече от 8000 цифрови циферблата на часовника. Освен това можете да създавате свои лични циферблати за устройството въз основа на изображения от фотоалбума на обвързван смарт телефон. Корпусът на смарт часовникът е направен от неръждаема стомана. Дебелината му е 10,5 мм. Джаджата е оборудвана с два физически бутона от дясната страна.

Honor Watch GS 4

Honor Watch GS 4 идва с нормалния набор от функционалности за следене на здравето и физическото положение. Той е екипиран със датчик за сърдечен темп, функционалност за наблюдаване на съня и напрежението, датчик за засищане на кръвта с О2. Предлага се също по този начин премерване на кръвното налягане засичане на аритмия. Освен това новият артикул предлага поддръжка на повече от 100 разнообразни спортни режима на закрито и намерено, в това число 85 персонализирани режима и повече от 10 професионални.

Watch GS 4 е съчетаем с мобилни устройства с Android 9 и по-нови версии и iOS 11 и по-нови версии. Производителят не е оповестил потенциала на батерията на часовника, само че означи, че той ще устоя до 14 дни без презареждане при естествени равнища на приложимост, до момента в който 5-минутно зареждане ще добави един ден приложимост.

Смарт часовникът разполага с 32 MB оперативна памет и 4 GB непрекъсната памет. Той предлага водоустойчивост от 5ATM. Налице са високоговорител и микрофон за Bluetooth диалози (поддържа се Bluetooth 5.0), както и NFC модул за безконтактни заплащания. Налична е двубандова антена за навигационни благоприятни условия с поддръжка на Beidou, GPS, GLONASS, GALILEO и QZSS. Теглото на устройството без каишка е 44 грама. За часовника производителят предлага регулируеми каишки с дължина от 140 до 210 милиметра.

Honor Watch GS 4 ще се предлага в три цвята: Starry Sky Exploration, Galaxy Shuttle и Jasper Astrolabe. Последните два оферират кожени каишки и са на цена от 165 $. Първият вид е с пластмасова каишка и е на цена от 140 $. И трите версии към този момент се продават в Китай.

В допълнение към смарт часовника Watch GS 4, Honor показа и смарт гривната Band 9. Тя има 1,57-инчов правоъгълен AMOLED екран с периодичност на датчиците 60 Hz и разграничителна дарба 402 × 256 пиксела. За устройството се твърди, че поддържа разнообразни циферблати. Корпусът на смарт гривната е направен от полимерни нишки, а каишките са направени от кожа или пластмаса.

Honor Band 9 има 4 MB оперативна и 48 MB непрекъсната памет и е съвместима с устройства, работещи с Android 9 и по-нови версии, както и с iOS 11 и по-нови версии. Твърди се, че гривната поддържа 96 спортни режима на закрито и намерено (85 персонализирани и 11 професионални). Джаджата има датчик за премерване на сърдечния темп, може да следи съня и равнищата на О2 в кръвта.

Honor Band 9 поддържа безжичен протокол Bluetooth 5.3, и има NFC модул за безконтактни заплащания. Освен по този начин гривната е снабдена с вграден високоговорител и микрофон, а животът на батерията ѝ ще предлага до 14 дни приложимост без презареждане или до 10 часа дейна приложимост. Смарт гривната предлага и водоустойчивост до 5 ATM и може да ръководи музиката и камерата на смарт телефона ви.

Смарт гривната ще се предлага в виолетов, черен и наследник вид. Теглото на устройството е 16,3 грама. За нея се оферират регулируеми каишки с дължина от 135 до 210 милиметра. Цената на NFC версията на смарт гривната е 40 $, а версията без NFC модул е на цена 35 $. Всички разновидности към този момент са налични за покупка на китайския уеб страница на Honor.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР