Вчера, Hello Games публикуваха следващото допълнение към No Man’s Sky.

...
Вчера, Hello Games публикуваха следващото допълнение към No Man’s Sky.
Коментари Харесай

Излезе следващото допълнение към No Man’s Sky

Вчера, Hello Games разгласиха идващото допълнение към No Man’s Sky. Expeditions, както е името на обновлението ще показа специфичните експедиции.

Всяка от тях стартира във закрепена точка във вселената на играта и ще подкрепи общественото взаимоотношение сред играчите. Те ще се стремят да реализират напредък в разнообразни сезони и да реализират авансово заложени цели, които ще им носят специфични награди и ще им разрешат да опитват в постигането им. Самите цели са най-различни – от елементарни провокации до изключително сложни достижения, които могат да бъдат изпълнявани по метод, по който играещият желае. Постиженията, на собствен ред ще бъдат групирани във „фази“, които носят обособени специфични награди, като тези, които се състезават в цялата експедиция, настрана ще получават награди на собствен ред.

Освен въпросните експедиции, ще донесе голям брой по-малки и по-големи усъвършенствания и оптимизации във връзка с корабите, потребителския интерфейс, завръщат се процедурно генерираните уикенд задачи, нови награди и провокации.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР