Вчера Хебър спечели с 1:0 домакинството си на Ботев (Гълъбово),

...
Вчера Хебър спечели с 1:0 домакинството си на Ботев (Гълъбово),
Коментари Харесай

Николай Митов: Отбрът играе по-добре от преди, а и имаме уникална база

Вчера Хебър завоюва с 1:0 семейството си на Ботев (Гълъбово), което зарадва треньора на пазарджиклии Николай Митов.

" Доволен съм от 3-те точки. Играхме против един от положителните тимове в групата. Следя ги, те играят 4 години съвсем едни и същи хора, взеха положителни играчи като Антон Огнянов от Арда. Доволен съм, тъй като победихме тим, който кардинално мъчно губи.

Първото полувреме ги надиграхме тотално, второто натиснахме, отбелязахме гол и просто трябваше да си затворим мача с втори.

Като не стана по този начин в края можеше да се стигне и до равнене, тъй като когато атакуваш е обикновено да има и контраатаки на съперника.

Мисля, че зарадвахме публиката, а и си е друго да играеш в Пазарджик.

Продължавам да настоявам, че ние построяваме тим. През лятото по неестествен метод избрани медии ни вмениха, че ние надали не гоним непременно Първа лига и по този начин нататък. Истината е, че се желае доста работа.

Истината е, че взехме 4-5 играчи от Първа лига. Влади Гаджев пък не беше играл няколко месеца.

Когато тези хора създадат подготовка през зимата, нещата ще се трансформират. Доволен съм от Анди Краев, от Каракашев, от Томи Папазов. Бях наясно какво ни чака и не съм се заблуждавал от първите две победи над Плевен и Варна. Но виждам и позитивите. Независимо, че загубихме точки тимът играе доста по-добре от преди.

Имаме неповторима база към този момент, за което благодаря на кмета ни Тодор Попов, а идната ни задача е последователно да интегрираме при мъжете младите гении от школата ", сподели Митов.
Втора лига 16 кръг, неделя 24 ноември  Хебър (Пазарджик) 1:0краен резулат  Ботев (Гълъбово)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР