Вчера гледах Христо Иванов в Панорама, който ми се стори

...
Вчера гледах Христо Иванов в Панорама, който ми се стори
Коментари Харесай

Борисов: Нашето желание е мандатът да бъде връчен на ДБ frognews.bg

Вчера гледах Христо Иванов в " Панорама ", който ми се стори доста обезпокоен да носи отговорност и да е водач на подобен развой. Все още мандатът има късмет, в случай че им се даде.

Дори и да се отиде на избори, към този момент би трябвало да се мисли - или би трябвало да има държавно управление, или да има смяна на гласуванията. Може да е гръцкият вид с бонус, който се дава на водещата партия, добави водачът на ГЕРБ.

 

" Ние Българска социалистическа партия няма по какъв начин да подкрепим, само че почитаме много от политиките, които те водят - те се явиха на диалози с излъчените от нас претенденти за министри и министър председател. 115 хора гласоподаваха за държавното управление ни, а не за някаква имагинерна декларация като на Политическа партия. А декларацията на " Промяната " беше подкрепена от 53 души, 1/3 от Демократична България не я поддържаха, а и всичките от Политическа партия даже не влязоха в залата по време на гласуването.

Победили сме Българска социалистическа партия със 100% машинен избор, по техните правила ", добави Борисов.

 

Четох и Йотова какво споделя - че мандатът би трябвало да се даде на партия, която да продължи политиката на служебното държавно управление. По моята логичност това може да е на Българска социалистическа партия. Произходът на мандата на Радев също е от Българска социалистическа партия. От друга страна, Стефан Янев е бил два пъти длъжностен министър председател на служебни държавни управления на президента Радев, бил е и секретар на президента преди този момент.

Не ни остава нищо друго с изключение на да изчакаме решението на Радев в понеделник.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР