Вчера главният редактор на фалиралият врачански всекидневник „Конкурент“ - Георги

...
Вчера главният редактор на фалиралият врачански всекидневник „Конкурент“ - Георги
Коментари Харесай

Помощ, крадци! „Конкурент“ си хареса снимка на BulNews и си я плесна в сайта, Гошо Синдика зачеркна закона /доказателство/

Вчера основният редактор на банкрутиралият врачански ежедневник „ Конкурент “ - Георги Александров, прочут и като Гошо Синдика, погази закона и извърши кражба от организация BulNews.
В неделя уеб сайтът на умиращия седмичник разгласява информация за килъра на Андрея от Галиче и заради липса в общественото пространство на негова фотография, направи най-лесното – открадна от нашата медия единствения известен кадър на Аксел Олеков. Не го е спряло даже логото върху фотографията, което потвърждава чия благосъстоятелност е тя. Върху него е подложен надписа „ КОНКУРЕНТ “, само че той не е съумял да скрие закононарушението.
Кражбата е посягане върху интелектуална благосъстоятелност на BulNews и жестоко нарушаване на закона за авторските права. По тази причина ние ще изчакаме дали фотографията ще бъде свалена и причинителят на закононарушението ще се извини обществено, и по-късно ще предприемем ограничения по отбраната на нашите права.
Незабавно ще бъде сезирана и Комисията по журналистическа нравственос към Съюз на българските журналисти, откъдето са длъжни да вземат отношение по този пиратски акт.
Логото върху нашите фотоси се слага точно поради Гошо Синдика и кореспондентът на „ 24 часа “ за Врачанско Валери Ведов, които постоянно вършат опити да употребяват фотоси на BulNews за свои изявления. Въпреки това двамата поставят неистови старания и изрязват елементи от фрагментите, като по този начин се надяват да скрият кражбите си.
Очевидно тежкото финансово положение на „ Конкурент “ е довело и до недостиг на морал в личността на основния редактор Гошо Синдика, и това е видно от професионалното му държание. Дребничкият публицист обича да се дуе, че е първоизточник на всички вести на земята, само че в действителност е селски хитрец, който живее с илюзията, че е някакъв фактор. Еми, не е…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР