Вчера ГДБОП и ДАНС влязоха на проверки в някои от

...
Вчера ГДБОП и ДАНС влязоха на проверки в някои от
Коментари Харесай

Над 4000 абонати на "Топлофикация-Габрово" са на студено през зимата заради аварии

Вчера ГДБОП и ДАНС влязоха на инспекции в някои от топлофикации в страната. Акцията се организира под надзора на Европейската прокуратура. Една от проверяваните топлофикации е тази в Габрово, където от години хората сигнализират, че през зимата стоят на студено поради непрекъснатите повреди, само че заплащат високи сметки.



През този отоплителен сезон габровци парно нямаха. Затова пък имаха и не престават да имат нечист въздух и сажди, съобщи в Българска национална телевизия " Денят стартира " кметът на община Габрово Таня Христова. Тя акцентира, че е имала три срещи с представители на " Топлофикация Габрово ", само че без резултат.

Официалните сигнали за нарушено топлоподаване на уеб страницата на " Топлофикация Габрово " са 15 - това са записаните. През останалото време услугата не е качествена, тъй че в домовете, детските градини, Спортната зала, Дома на хумора топлота липсва, добави Христова.

Според адв. Иванка Баева - клиент на " Топлофикация Габрово ", в формалните известия на ТЕЦ-а не се отбелязва краен период за остраняване на повредата и все по-често се твърди, че се прави главен ремонт, който продължава с дни.

Ние съвсем нямаме топлинка в домовете си, заключи адв. Баева.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР