Вчера Facebook, Messenger и Instagram на Meta внезапно спряха да

...
Вчера Facebook, Messenger и Instagram на Meta внезапно спряха да
Коментари Харесай

Facebook, Instagram и Messenger се сринаха за трети път в рамките на този месец

Вчера Фейсбук, Messenger и Instagram на Meta ненадейно стопираха да работят за трети път в границите на този месец. Милиони хора още веднъж нямаха достъп до профилите си.

За първи път за спирането е обявено през вчерашния ден към 16:45 ч. българско време. То е засегнало потребителите в Обединеното кралство, Съединени американски щати, цяла Европа и огромни елементи от Азия. Доклад на компанията DownDetector, която следи за спирания в интернет услугите демонстрира, че близо 60% от потребителите са срещнали проблеми при влизането си в Messenger. 26 % оповестяват и за неспособност за достъп до уеб страницата на Фейсбук.

Потребителите на Фейсбук се сблъскаха с вести, в които се твърди, че сметките им са спрени или че сесиите им са изтекли, което ги подтиква да влязат още веднъж.

DownDetector

В същото време потребителите на Messenger се посочваха като недостъпни за своите другари. Някои консуматори оповестяват, че можели да изпращат известия, само че получателите не ги получавали. 66% от потребителите на Instagram настояват, че също не са имали достъп до приложението.

Това се случва единствено няколко седмици, откакто сходни спирания доведоха до прекъсване на работата на обществените мрежи два пъти в границите на една седмица. Причината и продължителността на спирането към момента не са известни.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР