Вчера експертите се събраха в парламента, за да обсъдят ясни

...
Вчера експертите се събраха в парламента, за да обсъдят ясни
Коментари Харесай

Днес се очаква окончателния вариант на програмата на евентуален кабинет начело с Асен Василев

Вчера специалистите се събраха в Народното събрание, с цел да обсъдят ясни задания и периоди за интервал от 6 месеца

Очаква се през днешния ден да бъде оповестен окончателният вид на програмата за политиките на възможния предстоящ кабинет с министър председател Асен Василев, направена от работна група на партиите "Продължаваме смяната ", Българска социалистическа партия и "Демократична България ".

Вчера специалистите се събраха в Народното събрание, с цел да обсъдят ясни задания и периоди за интервал от 6 месеца. Разговорите са били в две посоки - законодателни начинания и задания пред изпълнителна власт, заяви.

Част от работната група за възможния предстоящ кабинет е и министърът на електронното ръководство в оставка Божидар Божанов, който бе посетител на предаването "Преди всички " по "Хоризонт ".

Премиерът в оставка Кирил Петков сподели по-късно, че не престават диалозите с народни представители, които желаят да видят програмата за политиките на възможния предстоящ кабинет.

"Единственото, което се придържаме към нашето заричане, е, че не приказваме с четиримата индивида, които казахме през цялото време. Но всички други имат покана да приказват с нас и 121 ще забележим, в действителност няколко индивида би трябвало да решат към кой им лоялността – към тяхната партия и водач, който съгласно мен не е извършил обещанието към народа, или към всички нас – да имаме отговорност към България, да имаме шанса да не влезем в политическа рецесия и всеки един от тях носи отговорността ", съобщи министър председателят в оставка Кирил Петков.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР