Вчера екипът на На Кафе успя да превземе още една

...
Вчера екипът на На Кафе успя да превземе още една
Коментари Харесай

Гала показа къщата на Мегз в Раковски

Вчера екипът на „ На Кафе ” съумя да превземе още една част от персоналното пространство на Мегз. Гала гостува на хубавицата в дома й в Раковски. Каканашева до момента не беше показвала даже фотоси от къщата, в която е израснала. 

Мегз е споделяла хиляди пъти из медиите, че е израснала в беднотия и мнозина смятаха, че амбициозното миньонче най-вероятно се срами от родния си дом. 

За удивление на Гала, обаче, в Раковски Каканашева ги посрещна в огромна четири етажна къща с железни врати и двор. Обзавеждането на къщата също не изглеждаше да е сиромашко. По стените имаше картини и старинни декорации. А мебелите бяха от солидно дърво в алено и кафяво. 

Екипът на Гала реши да не визира тематиката за разминаването от разказите на Мегз и действителността, очевидно, с цел да не я злепостави в ефир и се концентрира върху детството на хубавицата. 

Майка й сподели нейни фотоси като дете и показа, че е имала темперамент още до момента в който е била в корема й. Мегз желала да излезе още в 4-тия месец и се наложило майка й да бъде в болница до 9-тия за задържане. После пък когато пристигнал момента на раждането, твърдоглавата Мегз решила, че няма да излиза и майка й се борила 7 часа с раждането. Накрая хубавицата се родила полумъртва и без да изплаче и се е наложило да я избавят със системи.

Майка й показа още, че Мегз е била палаво дете, което постоянно се е подстригвало единствено, гримирала се и носела облеклата й от 4-годишна. И в никакъв случай за нищо не е желала позволение, а правела каквото й хрумне сама, както е и през днешния ден.  

В анонсите Гала даде обещание да попита за толкоз коментираната тематика за силикона, само че времето не стигна и от екипа на предаването оповестиха, че не престават на запис. Самата Мегз, пък, описа в историите си в Инстаграм, че Гала доста я е разчувствала и че е издала нещо, за което до момента не е говорила . Предстои да забележим продължението. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР