Вчера една бургаска баба скри шапката на експремиера и лидер

...
Вчера една бургаска баба скри шапката на експремиера и лидер
Коментари Харесай

Баба от Черноморието скри шапката на Борисов

Вчера една бургаска баба скри шапката на експремиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов в Перник. Тя пропътувала400 км с трен, с цел да се качи на трибуната, да се здрависа с Борисов и да го целуне.

" Г-н Борисов, обърнете се, повика го тя, откакто той слезе от трибуната. Дошла съм да се здрависам с Вас с нощен трен от Бургас дотук и тази вечер се връщам при болния ми мъж ", продължи екзалтираната пенсионерка, която се показа като госпожа Митова.

Буквално сащисан от казаното, Борисов се качи още веднъж на сцената, прегърна я и я разцелува, а по-късно разгласява фотоси с нея в формалния си Facebook профил.

А госпожа Митова още нареждаше:  " Мъжът ми Евдоким викаше: " не отивай да се запознаваш, ври му главата. “ Хвана се за главата и вика: " ти си луда, на 75 година си, болна си ще припаднеш, 50 лв. за транспорт ще даваш, с цел да се запознаваш “.

Викам му: " до момента в който не забележим демокрацията в същинския смисъл на думата, няма да умрем, не пердах се “, отсече госпожа Митова от Бургас.

А по-късно насърчи Бойко Борисов да смъкна сакото си, с цел да не му е горещо. Възрастната жена с тип на учителка цитира Паисий Хилендарски, Петко Славейков, Радой Ралин и подреди до тях думи на експремиера Бойко Борисов, който назова собствен съвременник.

А по-късно занарежда своите несгоди:

" Да пристигна Корнелия Нинова да види! Олиото на Слънчев бряг е 9 лева Ходя 2 км всяка заран до хипермаркет, с цел да закупувам олио от 6 лева, вървя пешком и се връщам с по три торби, тъй като показвам несъгласието си ", обяви госпожа Митова.

Тя е недоволна и от машинното гласоподаване, съобщи flagman.bg. " Искам възрастните хора да гласоподават с бюлетина “, тропна на трибуната пенсионерката от Бургас – госпожа Митова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР