Вчера е получен сигнал за противозаконно отнемане на «Опел», паркиран

...
Вчера е получен сигнал за противозаконно отнемане на «Опел», паркиран
Коментари Харесай

Непълнолетни откраднаха „Опел“ от Варна, зарязаха го повреден край Игнатиево

Вчера е получен сигнал за незаконно лишаване на «Опел», паркиран пред частен дом в ж.к. «Св. Иван Рилски» във Варна. След извършени незабавни оперативно - издирвателни действия автомобилът, обект на кражбата, е открит сред гр. Игнатиево и с. Припек с неналичия и повреди.

При процесуало – следствените дейности е открито, че причинители на действието са две малолетни момчета от с. Пет могили, обл. Шумен, и с. Любен Каравелово, двамата известни на органите на реда. Част от движимостите, откраднати от л.а. «Опел», също са открити. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Извършителите са арестувани за период до 24 часа.

Отново през вчерашния ден е получен сигнал за кражба от болнично заведение, намиращо се в гр. Провадия. Неизвестно лице е проникнало в болничното заведение през незатворен прозорец и е направило кражба на радиокасетофон. След извършени оперативно - издирвателни действия и процесуално – следствени дейности е открито, че причинител на действието е малолетно момче от Провадия, незнайно на Министерство на вътрешните работи. По случая е формирана кореспонденция, известен е прокурор от Районна прокуратура – Провадия. Момчето е арестувано за период до 24 часа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР