Вчера е изплувал трупът на самоубилия се полицай от Роман,

...
Вчера е изплувал трупът на самоубилия се полицай от Роман,
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews.bg! Намериха трупа на самоубилия се полицай от Роман

Вчера е изплувал трупът на самоубилия се служител на реда от Роман, научи извънредно организация BulNews.bg. Така 19 дни след изгубването на Петър Петров бе комплициран завършек на мистериозния случай.
Във вторник към 13.45 ч. в полицейското ръководство на Луковит е получен сигнал от чиновник на Водноелектрическа централа "Карлуково ", че при разчистване на шлюзовете, на повърхността на водата е видян човешки мъртвец. Незабавно местопроизшествието е посетено от полицейски екип и благодарение на чиновници от районен съд ПБЗН-Луковит и ФСМП-Луковит тялото е извадено, като при осъществения първичен оглед не са открити следи от принуждение. В хода на работата е станало ясно, че откритият мъртвец е на 30-годишен мъж, който е разгласен за общодържавно търсене на 11.03.2018 год. от ГДНП.
Припомняме, че на 11 март в полицията на Роман бе подаден сигнал от двама студенти, които твърдяха, че видели към 1.45 часа същата нощ техния съгражданин Петър Петров да скача от моста в река Малък Искър. 30-годишният мъж работи в МВР-София.
След приемане на информацията започнаха незабавни издирвателни мероприятия и обходи по поречието на реката. На към 100 метра преди моста бе открит лекия автомобил „ Фолксваген “, употребен от Петър. Колата е била претърпяла злополука и се намирала отвън пътното платно. Беше поискано и подпомагане от водолази в Монтана, които направиха няколкодневен обход на река Малък Искър и част от река Искър - до ВЕЦ-„ Кунино “, само че трупът на удавника не бе открит. В огромното търсене на Петър се включиха и членовете на ловно-рибарското сдружение. Според експерти студът е държал тялото на дъното на реката и едвам при стоплянето на времето той е изплувал.
Бащата на изчезналия служител на реда е таксиметров водач, а майката работи в клона на Банка ДСК. Погребението на умрелия мъж ще е на следващия ден в Роман.
По случая е формирано досъдебно произвеждане и работата продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР