Вчера е бил последният работен ден в клона на „Общинска

...
Вчера е бил последният работен ден в клона на „Общинска
Коментари Харесай

Прогнозата на BulNews.bg се сбъдна! Изхвърлиха Надя Донкинска от „Общинска банка“ в Монтана

Вчера е бил последният работен ден в клона на „ Общинска банка “ в Монтана на Надя Донкинска, научи извънредно осведомителна организация BulNews.bg. Ръководството на банката е било насила да уволни фамозния врачански управител, с цел да овладее протеста в своя клон в регионалния град. Всички чиновници на финансовата институция подали заявки за овакантяване като митинг против методите на работа на Донкинска.
Напористата дама бе назначена в края на ноември на сладката, само че виновна позиция и още тогава BulNews.bg предизвести нейните подчинени, че ще е належащо да се въоръжат с самообладание, с цел да съумеят да оценят нейния гений и им пожелахме доста шанс. Очевидно чиновниците на „ Общинска банка “ се оказаха хора без шанс и това се видя още в първите месеци от ръководството на толкоз надарената врачанска банкерка.
На процедура Надя Донкинска е управлявала банката единствено през декември, защото януари е излязла в дълъг болничен, от който се е върнала през вчерашния ден. Въпреки това късото време е било задоволително екипът на клона в Монтана да покаже червен картон на своята нова шефка, като всеобщо подали заявки за овакантяване. Затова още в първия й работен ден през вчерашния ден Донкинска е получила заповед за освобождение.
Сега е времето чиновниците от останалите банки да посетят най-близкия храм, в който да възпламенят свещ с молба към Господ да нямат среща с третия вид…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР