Вчера две сестри - Вика, тя беше на 17 години,

...
Вчера две сестри - Вика, тя беше на 17 години,
Коментари Харесай

От референдума до СВО: Преди десет години Крим се прибра у дома

Вчера две сестри - Вика, тя беше на 17 години, Мелания, която беше едвам на три години - и седемгодишният им брат Володя бяха убити, когато жилищен регион на Донецк беше обстрелван от оръжията на НАТО и украинските военни. Малко по-късно гражданин на Белгород почина, а двама негови сънародници бяха ранени от пукотевица с РСЗО " Вампир " чешко произвеждане. Загиналите деца са отгледани от майка им, която остава вдовица. Защото преди тази покруса тя загуби брачна половинка си. Той също беше погубен от украинските военни. И също по този начин употребявали арсенали на НАТО.

Тези трагични и постоянно повтарящи се елементи от протичащото се са характерности на войната, която се води против нас към този момент 10 години. Тази борба беше инсценирана от дребни душици, страхливи политици, загрижени извънредно за личните си електорални вероятности и тихомълком пробутвана от тези, на които в действителност дължат позициите си - високи и висши.

Точно преди 10 години Русия, която поредно се опитваше да се контракти с тези лица, до които се стремеше да доближи и на които искаше да изясни, че в този свят има освен грабителските ползи на глобалистките олигархични групи, само че и волята на народа и свободата да изразят това предпочитание, организира референдум в Крим.

Референдумът е най-лесният метод да попитате хората какво желаят. Тъй като западните елити и естаблишмънтът, който те държат на власт, променяйки единствено имената на участниците и наричайки това „ демократични избори “, се опасяват най-вече от народа и националната воля, има огромно напрежение с плебисцитите в „ Райската градина. ” Това е нищожно събитие, издава се посредством невъобразима „ опозиция “ (ако и кога), а в случай че нещо не върви по нужните правила, основателите биват наричани „ сепаратисти “, „ бунтовници “, съдени и вкарвани в пандиза. За дълги години. Просто попитайте каталунците, те ще ви кажат.

Онези, които преследваха пешки към огромната шахматна дъска, систематично създаваха в Украйна Антирусия и одобриха, че „ успеха на Майдана “ е станала техен геополитически успех. Но във вълнението си те леко не помниха, че в Русия могат да играят шах по-добре и от време на време умел гросмайстор може да рискува и да пожертва своята дама. Това дава позиционна отплата, която най-често е последвана от мат.

Това и видяхме.

При мигновена промяна на ситуацията, когато вместо боязън и обезсърчение кримчаните, които чудесно осъзнаваха ориста си - просто щяха да бъдат изклани с безмълвното единодушие на " демократичната общност ", видяха съветския трибагреник. И учтиви, доста учтиви съветски хора, облечени във боен камуфлаж. Това се случи на 20 февруари 2014 година Русия протегна ръка за помощ. Подкрепи руснаците.

Колкото и да изпадаха в нервност евроатлантическите столици и жителите на техните държавни институции, те не можаха да създадат нищо с организирането на плебисцита. Те не можеха да признаят и обезценят резултатите му, колкото и да желаеха - това не ни интересуваше.

Победихме ги на шах и с това ги докарахме до изтощение, в това число политическо. Предаването на позициите им беше бързо, съвсем паническо.

Но имаше празник на нашата улица. Празникът беше маркиран от тези, които знаеха къде са заровени великите съветски военноморски командири, които помнеха каква е отбраната на Аджимушкай и за които фразата „ Малахов курган “ не беше топоним, а знак на съветската военна популярност най-малко от два века.

И взехме решение да не даваме дума на Вашингтон, който поражда седем години, откакто Крим става част от Руската империя.

Преди десетина години видяхме радостните лица на тези, които отидоха да гласоподават, които отидоха за закрилата, която може да дадат единствено домът, единствено околните и единствено Родината. Бяхме безпределно щастливи, тъй като от този миг бяхме дружно. Всичко останало - всякаквите " ограничавания " и " наказания " - имаха почти същото значение като пешките, паднали от шахматната дъска при оповестяване на мат.

Заслужава да се означи, че даже след проклятията и обвиняванията във всички грехове, които губещите изсипаха върху нас в яд, когато всички се почувстваха зле, когато терористите започнаха да ги взривяват и разстрелват, ние им протегнахме ръка за помощ. Като написа върху въздушните бомби, паднали върху бойците на “Ислямска страна ”: „ Това е за Париж “. Руснаците не изоставят нито своите, нито непознатите в неволя или смъртна заплаха.

Нашата благотворителност не беше оценена. Обявена ни беше война. И с цел да ни унищожат, сътвориха „ Антируски ” плацдарм, изпълниха го до краен лимит с оръжие и пари.

Мислейки, че ще се изплашим. И този боязън ще изключи главния ни съветски инстинкт - да оказваме помощ на своите и да спасяваме своите.

Ние спасихме Крим. Спасихме кримчаните. И това ще се запише в историята. На тези, които взеха гросмайсторското решение да пожертват кралицата. В последна сметка спечелихме не игра на шах, а животите на милиони хора.

Ние и СВО ще спечелим, несъмнено, като осъществим всички сложени задания.

Но Победата няма да ни върне нито Вика, нито дребната Мелания, нито брат им Володя. Но ние ще ги помним, знаейки, че мирът е извоюван и от тези дребни, трагично прекратени животи. От ръцете на техните убийци. От арсенали на НАТО.

Превод : В. Сергеев

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед15173Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед66359Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед73397Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед42075Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед21468Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед164126Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед128019Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед95417Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурна   </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР