Вчера, ден преди Великден, поп фолк певицата Преслава върна лентата

...
Вчера, ден преди Великден, поп фолк певицата Преслава върна лентата
Коментари Харесай

Преслава сподели спомен за Софи Маринова, разкри и какво прави с Константин

Вчера, ден преди Великден, поп фолк певицата Преслава върна лентата обратно, с цел да си спомни първите си срещи със Софи Маринова и Константин. И с цел да признае за едно особено предпочитание, за което майка ѝ се е помолила на Господ преди години.

Двете със сестра ѝ Ивелина Колева собственоръчно боядисали тази година яйцата, а останалата част от подготовката за празника оставили в ръцете на родителите си, написа show.blitz.bg.

" Любимият празник в нашето семейство към този момент е рождения ден на Паола. Тя през ден, като става и споделя: " Мамо, аз през днешния ден нямам ли празник. Иска да получава дарове всеки ден ", смее се изпълнителката и незабавно прави аналог със себе си като дете.

" Майка ми и татко ми непрекъснато купуват музикални играчки на Паола, очевидно, с цел да я насочат. А аз преди година и половина бях споделила в едно изявление, че тя пее подправено, само че в този момент, в случай че би трябвало да бъда почтена, стартира да пее все по-добре. Нямам някакви прекомерни упоритости. Но Павел веднъж ми сподели: Ако детето някой ден стане певица, ще те съди, че си се изказвала, че пее подправено ", с усмивка добави изпълнителката.

Преди години, когато майка ѝ се омъжва за татко ѝ, всяка вечер се молила на Господ да има щерка, която да пее, тъй като самата тя е пеела още от ученичка в Каварна, откъдето е родом, и то доста хубаво. И ето ни - двете със сестра ми, която пее прелестно национална музика, аз останах с поп фолка.

Накрая, Преслава разкри, че с Константин приготвят огромна изненада за почитателите си - дует, който имат от последните две години, само че все не смогвали да завършат. " Скоро ще се появи на бял свят, ще е бърза ария ", издаде само изпълнителката.

Преслава си напомни и една от първите си срещи със Софи Маринова, която обожава.

" Една от първите ми срещи със Софи Маринова беше по време на едно мое присъединяване. Аз още не бях толкоз известна, само че тя пристигна и като я видях, си глътнах граматиката. Много я харесвах още оттогава! В един миг тя застана до мен, наведе си главата и сподели: " Ейй, но доста те одобрявам теб ". Голямо неспокойствие... После, след години, се сближихме и по този начин до през днешния ден, дори и кума ѝ станах. Ако някой ми беше споделил преди години, като ученичка, че един ден ще бъдем доста близки със Софи и дори ще ѝ бъда кума, щях да му се изсмея ".

С Коцето и Софи напълно случайно си планирахме една отмора. Паола имаше рожден ден. Ставаше дума за Малдивите. А ние с Павел си бяхме резервирали към този момент Бодрум. И в последна сметка отидохме на Малдивите. Не спряхме да пеем, да се смеем, да се снимаме, извънредно занимателно си изкарахме. Като се прибрах сестра ми сподели, че всичко живо приказва за тази отмора. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР