Вчера ДЕБАТИ.БГ попита своите читатели кое според тях е най-важното

...
Вчера ДЕБАТИ.БГ попита своите читатели кое според тях е най-важното
Коментари Харесай

Читателите на ДЕБАТИ избраха свалянето на кабинета „Петков“ за най-важното вътрешнополитическо събитие за 2022 г.

Вчера ДЕБАТИ.БГ попита своите читатели кое съгласно тях е най-важното вътрешнополитическо събитие от изпълнената с провокации 2022 година.

Най-много от тях – 50% считат, че на държавно управление „ Петков “ от ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ ИТН “ е най-значимо.

На второ място с 27.78% читателите ни са класирали на спецправосъдието, което за 10 години не съумя да осъди нито един олигарх или участник в незаконна група.

Третото място – с 16.67%, заема премахването на машинното гласоподаване и на хартиената бюлетина.

На четвърто място е завършването на и откриването на интерконектора с Гърция, след 12 години очакване – с 5.56%.

Без гласове изненадващо остава невижданото на 70 съветски дипломата от страната, поради това, че са работели непосредствено за непознати служби.

Ето и резултатите:

Анкетата е завършила!
Кое е най-важното вътрешнополитическо събитие за миналата 2022 година?Свалянето на държавно управление " Петков " от ГЕРБ, Движение за права и свободи и " ИТН " Безпрецедентното изпъждане на 70 съветски дипломата от страната, поради това, че са работели непосредствено за непознати службиЗавършването на строителството и откриването на интерконектора с Гърция, след 12 години чаканеПремахването на машинното гласоподаване и връщането на хартиената бюлетинаЗакриването на спецправосъдието, което за 10 години не съумя да осъди нито един олигарх или участник в незаконна група
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР