“Вчера чухме в разговорите между жертви и палачи, че е

...
“Вчера чухме в разговорите между жертви и палачи, че е
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Прошка е имало! Похвално!

“Вчера чухме в диалозите сред жертви и палачи, че е имало амнистия ”, съобщи водачът на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, съобщи кореспондент на NOVINI.BG.

" Похвална е другояче тази среща. На нея видяхме един диалог сред двете най–големи парламентарни групи в Народно събрание. Нашата вяра е този раговор да стигне до равнището на разговора, тъй като необходим е разговор, освен диалог ", сподели водачът на Движение за права и свободи.

" Има голям брой рецесии последните няколко години и след Ковид те се задълбочиха и шапката им е политическата рецесия. Затова е необходим разговорът ", съобщи той.

Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, призна, че все още не е канена за присъединяване в диалози с първара или втората политическа мощ. “Но това е към този момент ”, сподели той и добави, в случай че диалозите прераснат в разговор, ще бъде поканена и може би няма да е в позицията на съпротива.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР