Вчера БЛИЦ разкри, че Радев и син са поискали близо

...
Вчера БЛИЦ разкри, че Радев и син са поискали близо
Коментари Харесай

Доведеният син на Радосвет Радев се вкопчи в медиите на Прокопиев!

Вчера БЛИЦ разкри, че Радев и наследник са поискали близо 12 милиона лв., с цел да продадат миноритарния си дял от 30% от "Нетинфо " на новите притежатели на Нова телевизия братя Домусчиеви.

След като Домусчиеви отказали да платят голямата сума, с цел да придобият работеща на загуба компания, против тях бе задействан обикновен ченгеджийски сюжет.

Преди няколко дни Христо Христов по хакерски обичай пусна публикация в уеб страницата "Гонг ", в която се афишира за измислена цензура. Манипулацията бе завъртяна стремително в жълтите електронни страници на Прокопиев. От поръчковите издания, обаче не си вършат труда да осведомят апокрифната си публика, че "Нетинфо " е на загуба, в случай, че в портфолиото им са златни рекламни мини като Vbox и abv.bg, както и голямата поддръжка в тази посока от Нова телевизия.

В обществените мрежи към този момент се подиграват на „ бореца “ за независимост Христо Христов. Допреди няколко дни името му бе известно единствено с това, че той бе индивидът, който спря и изтри от профилите карикатурите на Чавдар Николов. Тогава доведеният наследник не ронеше сълзи за свободата на словото, разясняват медийни специалисти. А другояче в уеб страниците към този момент отдъхват, че Христов, който прекарва по час-два в офиса си ще се раздели с шефската си позиция, която обаче е извънредно обилно възнаградена.

Христо се възползвал оптимално от екстрите, които предлага поста му и непрекъснато летял напред обратно в задгранични командировки. Преглед на биографията му демонстрира, че той не е работил в никакъв случай за различен шеф, друг от втория му татко.

Първо е бил кореспондент в „ Дарик “, където не може да блесне с особени качества, а по-късно е „ рекламен сътрудник “ на радиото. Когато Радев взема решение да прави уебсайт, конфигурира Христо за негов началник. Сега доведеният наследник ще получи своите пет минути популярност около жалките му напъни да се изкара труженик за журналистическите полезности.

БЛИЦ научи, че правата на Христов към този момент са суспендирани. Свикан е ръб на шефовете на "Нетинфо ", който се чака да прегледа освобождението на доведения наследник на Радосвет Радев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР