Вчера бившият член на „Бийтълс” Ринго Стар отпразнува своя 80-и

...
Вчера бившият член на „Бийтълс” Ринго Стар отпразнува своя 80-и
Коментари Харесай

Легендата от Бийтълс отпразнува своя юбилей

Вчера някогашният член на „ Бийтълс” Ринго Стар отпразнува своя 80-и рожден ден онлайн поради пандемията с няколко песни на именитата тайфа, само че без присъединяване на своя сътрудник от Ливърпулската четворка Пол Маккартни, оповестиха от Vesti.bg.

Обикновено Ринго отбелязва своите рождени дни с концерти пред аудитория, само че тази година коронавирусът провали едно сходно начинание.

„ Както всички вас, и аз си падам по подобаващото отпразнуване на рождения ден ми, само че тази година не е най-хубавата за организирането на такова парти”, изясни изпълнителят, седнал зад комплект барабани и с защитна маска, украсена със признака на мира.

 ринго остарял бийтълс Getty

„ Тази година ще ознаменувам с приятелите си по друг метод рождения ми ден. Ние ще спазим дистанцията поради коронавируса”, акцентира Ринго.

Култови части на „ Бийтълс”, като „ Come Together”, „ All You Need is Love”,” With A Little Help From My Friends” и други попадаха в програмата на вечерта. Тя включваше микс от архивни видеа, домашни записи, както и записани честитки от звезди като Шерил Кроу и Дейвид Линч. Предаването беше проследено онлайн от 130 хиляди почитатели.

"Всичко, от което имаш потребност, е обич " - мислите на великия Джон Ленън >>>

Но някои от тях бяха разочаровани от отсъствието на другия останал жив член на Бийтълс – Пол Маккартни.

Той участва единствено в фрагмент от видеоматериал от концерт в Ел Ей предходната година, в който двамата с Ринго свирят дружно. Пол се регистрира само с туит:

„ ЧРД сър Ричард, прочут като Ринго. Пожелавам ти да изкараш един превъзходен ден, остарели мой приятелю!”.
Великите мисли на Пол Маккартни 10 фотоси  Великите мисли на Пол Маккартни  Великите мисли на Пол Маккартни  Великите мисли на Пол Маккартни  Великите мисли на Пол Маккартни
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР