Вчера Биткойн ETF-ите имаха противоречив ден, като общата им активност

...
Вчера Биткойн ETF-ите имаха противоречив ден, като общата им активност
Коментари Харесай

Fidelity оглави Биткойн ETF, докато фондовете за Етериум се сринаха

Вчера Биткойн ETF-ите имаха спорен ден, като общата им интензивност възлезе на $4.5 милиона.

Фондът FBTC на Fidelity бе най- печелившият , привличайки $24.9 милиона, следван от IBIT на BlackRock, който притегли $11.5 милиона. По-малкият фонд за BTC на Grayscale също прибави $8.4 милиона.

Тези облаги обаче бяха засенчени от отлива на $40.3 милиона от GBTC на Grayscale, един от най-големите Биткойн ETF-и, което на процедура заличи позитивните приходи. Други известни фондове, като Bitwise, Ark и Invesco, останаха в застой без регистрирани промени.

За разлика от тях Етериум ETF-ите означиха внезапен спад, като изгубиха общо $79.3 милиона. Фондът ETHE на Grayscale регистрира по-голямата част от загубите, с изходящи потоци от $80.6 милиона, което е сигнал за смяна в инвеститорските настроения.

Фондът ETHW на Bitwise бе единственият, който означи някакви облаги, добавяйки $1.3 милиона, до момента в който други фондове, фокусирани върху Етериум, от огромни играчи като BlackRock, Fidelity и VanEck не означиха никаква интензивност.

Различните трендове при Биткойн и Етериум ETF свидетелстват продължаваща пазарна неустойчивост, като BTC фондовете привлякоха прочут интерес, до момента в който ЕTH продуктите, изключително от Grayscale, се сблъскаха с огромни отливи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР