Вчера беше съобщено, че млада българска гражданка и 30-годишен германец

...
Вчера беше съобщено, че млада българска гражданка и 30-годишен германец
Коментари Харесай

Намерената мъртва българка в Гърция е изчезнала студентка

Вчера беше обявено, че млада българска гражданка и 30-годишен немец са открити окървавени в къща на Нова година. По телата са открити голям брой следи от пострадвания с нож, само че се счита, че става дума не за ликвидиране, а за двойно самоубийство.

Лилия Ботушева е родена в Сливен, само че е учела в немския град Ерфурт, заяви "24 часа " . Оказа се, че тя е била в неопределеност за околните си от юни предходната година. Тогава татко й и брат й основали група във Facebook, в която написали: " Издирва се наше българско момиче, безследно изчезнала , помогнете да я намерим ". Тя даже била оповестена за общоевропейско търсене. Германските управляващи обаче засекли диалог от телефон, регистриран на нейно име, и открили, че тя сама е решила да прекъсне връзката с околните си. Затова казусът бил завършен.

След гибелта на Лили и германеца е открито, че двамата са тръгнали от Германия с автомобил, който е бил нает чартърен, само че не върнали. В следствие сменили номерата на колата с подправени и с тях пристигнали в Гърция на 26 декември.

Отседнали в къща, наета чартърен през интернет. Двамата са открити на 31 декември мъртви от притежателя на парцела, който алармирал полицията.

Съдебният доктор е открил, че всичко сочи към двойно самоубийство с нож, няма никакви следи от битка и принуждение . Не е осъществен и обир. Откритите в къщата ножове, свещи и пентаграм са предиздвикали проверяващите да работят по версията за демонски обред. Снимки с окървавена уста на младата българка във Facebook също приказват за това. Засега обаче няма удостоверение. Възможно двамата да са били и под въздействието на алкохол. Чакат се резултатите от токсикологични проучвания. Сигурно е обаче, че гибелта е настъпила 36 часа преди откриването на труповете.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР