Вчера беше санкциониран бивш наш член - Влади Горанов по

...
Вчера беше санкциониран бивш наш член - Влади Горанов по
Коментари Харесай

Бойко се разграничи от Горанов: Магнитски“ удари бивш член на ГЕРБ

" Вчера беше глобен някогашен наш член - Влади Горанов по закона " Магнитски ". Искам да припомня на тези, които злорадстват, че още тогава той беше освободен като министър. Освободен като народен представител и оттогава не е взел участие в нито една листа на партията. Ние дотолкоз можем като партия да се разграничим. Ако има доказателства - има органи, които да проверяват ", съобщи на брифинг от Стара Загора водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Ние сме се разграничили от Горанов. Той не е на никаква служба. Вярвам, че той не е отговорен. Надявам се той да потвърди, че е почтен ", съобщи Борисов.

" Аз пред вас настоявам, че нито стотинка, нито лев и Господ ми е очевидец не сме получили от въпросния Божков. Някъде някой е получавал и си носи отговорност. Аз настоявам, че аз и партията не сме получили стотинка. Казвам го, тъй като Христо Иванов си беше пуснал един пост през вчерашния ден ", добави Борисов.

" Ще пристигна ден и ние ще пишем постове за корупция ", добави Борисов.

" Маришкия басейн, с помощта на нас, с помощта на нашите депутати в Народното събрание успяхме да спрем това безумство в Плана за възобновяване ", добави Борисов.

" Години, кадърните, умните и красивите не можаха да създадат План за възобновяване, единствените в Европейски Съюз. А ние им оставихме подготвен проект. Това са обстоятелствата ", сподели водачът на ГЕРБ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР