Вчера беше много емоционален ден, предимно и явно за г-жа

...
Вчера беше много емоционален ден, предимно и явно за г-жа
Коментари Харесай

Деси Атанасова захапа Нинова: Истерична е щом чуе за приватизацията на Техноимпекс, депутат от БСП я контрира с разкрития за поведението на Главчев

" Вчера беше доста прочувствен ден, най-вече и очевидно за госпожа Корнелия Нинова. Искам в границите на секунди да разясня един различен въпрос за приватизацията и някогашната работа на госпожа Нинова. Нося контракта за приватизация на " Техноимпекс ", където договорът й е за над 400 хиляди $. Вие на нейната възраст няма ли да помните, че имате отговорности от 700 хиляди $?! " С този въпрос стартира Десислава Атанасова от ГЕРБ полемиката по случай вчерашното скандално изпъждане на Корнелия Нинова от Народното събрание, написа Блиц.

  " Във връзка с това, което акцентирах за " Техноимпекс " желая да сподели, че държанието на Нинова е истерично, тъй като се приказва за приватизация и смяна в конституцията. Вчера от парламентарната естрада се сипеха обиди ", продължи тя. Георги Свиленски от Българска социалистическа партия пък пожела първо да изясни вчерашните думи на Корнелия Нинова и за какво е била изгонена от съвещанието и стартира с откъс на нейните думи от съвещанието: " Защо позволявате на бъгларски министър ръководител, който и да е той, да разрушава институциите в България? " На това нещо господин Главчев помоли Нинова да напусне трибуната. Тя няма нито едно предизвестие. Чуйте какво споделя ръководителя. Че не можем да приказваме каквото си желаеме, макар, че конституцията ни го разрешава. " " Чувала съм доста неща в Народно заседание. Г-жа Корнелия Нинова не е друга от всички нас ", изясни Десислава Атанасова.

" Аз бих дал своя вот и за госпожа Деси Атанасова за нов ръководител на Парламента ", пошегува се депутатът от Българска социалистическа партия, а Атанасова го отвърна, като посочи, че това е двуличие - опозицията да издига претендент за ръководител.

" Главчев не си управлява нервите. Той подвига кръвно, изчервява се. Излиза, връща се. Добре, че господин Цветанов го връща в съвещанията ", разяснява депутатът на Българска социалистическа партия. " Къде е госпожа Нинова, с цел да го разясняваме това ", пита Атанасова, а Свиленски побърза на изтъкне " Вие я изгонихте, върнете я и говорете ".  За край Свиленски хвърли стенограма от вчерашния диалог и съобщи, че в случай че Хекимян види нещо неправилно в думите на лидерката му, той напуща Народното събрание още през днешния ден.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР