Вчера беше мълчанието на агнетата. Някакъв мъж удря жена на

...
Вчера беше мълчанието на агнетата. Някакъв мъж удря жена на
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Вчера видяхме биячите на ГЕРБ и чухме мълчанието на агнетата

„ Вчера беше мълчанието на агнетата. Някакъв мъж удря жена преди всичко, на второ място публицист, а към него - мълчанието на агнетата. И по този начин се ръководи България – с такова безмълвие. Което разрешава корупция, пердашене и крадене. “
Това съобщи в изявление за БНР Настимир Ананиев, някогашен народен представител и специалист по пътна сигурност, в този момент участник в митингите.
„ Борисов беше с оставката в джоба и той беше разколебан от своите сътрудници, които не знам по какъв метод са му извили ръцете и очевидно той стои на колене пред тях. Явно ги е послушал и по тази причина беше толкоз посърнал, без въодушевление, за разлика от тях. “, сподели още той.
Вчера Ананиев е бил в групата протестиращи, които посрещаха делегатите на ГЕРБ на националната им среща в столичния София Тех парк и е попаднал в центъра на конфликтите, при които имаше измъчвани жители.
Полицията е разделила протестиращите, които са посрещали делегатите на ГЕРБ, на групи, и по този начин част от протестиращите са били „ набити от елита на ГЕРБ “, твърди Настимир Ананиев.
„ Това бяха биячи на ГЕРБ. На едно от видеата се вижда, че имат баджове на ГЕРБ. За да имаш бадж, би трябвало да си се записал “ , показва той.


Като сглобите видеата, ще видите ясно събитията. Ясно е, че тази група е вътре, че тя е на форума, добави Ананиев по отношение на вчерашните конфликтни обстановки по време на партийния конгрес.
За да завърши 30-годишният преход в България е нужна сериозна маса от хора, които да рестартират целия развой, акцентира Настимир Ананиев.
Една от опорките на ГЕРБ е, че няма опция, а това не е по този начин, счита Ананиев. Това съгласно него е видно от проучването на „ Алфа рисърч “.
„ На едни избори подреждането ще бъде по напълно друг метод “, предвижда той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР