Вчера беше големият финал на най-гледания реалити формат в България

...
Вчера беше големият финал на най-гледания реалити формат в България
Коментари Харесай

Вип Брадър обяви Мегз за най-влиятелната реалити звезда у нас

Вчера беше огромният край на най-гледания реалити формат в България - Вип Брадър. Голямата победа отнесе Джино, а след него се подреди обичаният от всички Константин . Продуцентите на предаването се похвалиха с рекорден интерес към формата тази година и заедно участниците и цялата продукция отпразнуваха с лъскаво празненство в столичен клуб добре свършената работа.

Типично в нейн жанр Мегз направила всичко допустимо да обере цялото внимание върху себе си. Но този път виновността не била нейна. Каканашева пристигнала с час забавяне облечена в транспарантна златна рокля. На вратата на клуба, обаче, за фотография  чакали купища почитатели, които едвам не смачкали слабичката дизайнерка. Настанала блъсканица и се наложило охраните на клуба да издърпат Мегз от почитателите й, които не спирали да я дърпат.

Това не било всичко - продуцентите поздравили Мегз като споделили, че съгласно статистиката им тя е най-влиятелната реалити звезда в миналото прекрачвала къщата на предаването. По време на присъединяване си във формата Мегз с изключение на зрителската обич е получила и цялостен медиен и обществен интерес. Името й е било представено над 2500 пъти в интернет медии за два месеца. Това прави приблизително към 2 пъти дневно, всеки ден от над 30 онлайн медии. А в обществените мрежи всеки лайф на предаването е предизвиквал цялостен интерес поради множеството мнения - за и срещу по отношение на следващата непредвидена прищявка на Мегз.

Отказът й да носи облеклата на монашеската задача, когато всички бяха наказвани от Биг Брадър, пък, е най-коментираното събитие в историята на формата. Като незабавно след него е сватбата на Александра Богданска и Даниел Петканов . А третото място е за първия път, в който в къщата е имало секс - Нед и Зара. Мегз има и различен персонален връх - фрагментите й от изпразването на басейна са най-харесваната обява в страницата на Вип Брадър в миналото.

Изглежда тези самопризнания и случая с почитателите са предиздвикали Каканашева да вирне носа си още повече. " Все едно преднамерено се правеше на щастлива. Не спря да се хили, подскача и танцува. Мислеше се за по-важна от самите продуценти " - разясняват присъстващи. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР