Вчера бе прекрасен ден за българския тенис. Първо Григор Димитров

...
Вчера бе прекрасен ден за българския тенис. Първо Григор Димитров
Коментари Харесай

Британците оправдаха неуспеха си с часа на мача

Вчера бе прелестен ден за българския тенис. Първо Григор Димитров надделя с 2:6, 6:4, 6:1 Даниел Еванс , а по-късно българинът излезе още веднъж на корта, с цел да може в екип с Алекс Лазаров да надвие Джейми Мъри и Джо Салсбъри със 7:6, 6:7, 11-9 .

Бившият №1 в света на двойки Джейми Мъри бе раздазнен и от обстоятелството, че мачът сред България и Англия приключи в 2:47 часа сутринта австралийско време.

"Дразнещо е мачовете да са толкоз късно, не е ли? Нека сме почтени. Дразнещо е за всички в шампионата. Жалко е, тъй като стартират срещите на сингъл и има 6,000 души по трибуните, само че до момента в който ти пристигна ред към този момент са единствено стотина. Не би трябвало да бъде по този начин ", съобщи Мъри пред "Гардинн ".

Програмата в Сидни се забави поради проблем с електрозахранването по време на мача на двойки сред Белгия и Молдова. Григор също получи наложителна отмора след триумфа си на сингъл и решението да се пусне на двойки с Лазаров.

Организаторите пък объркаха химна на Молдова и пуснаха този на Румъния в първия ден, само че последва публично опрощение от тяхна страна.

Втората среща на България е против Молдова на 5-и януари, като стартът е в 10:00 ч. локално време (01:00 ч. българско време в нощта на 4-и против 5-и януари). Тогава Димитър Кузманов още веднъж открива българското присъединяване с дуел против Александър Козбинов, а идващ е мачът на Григор Димитров против Раду Албот.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР