Вчера бе потвърдено, че Ник Диаз и Американската допинг агенция

...
Вчера бе потвърдено, че Ник Диаз и Американската допинг агенция
Коментари Харесай

Ник Диаз обяви, че се завръща в Октагона на UFC

Вчера бе доказано, че Ник Диаз и Американската допинг организация са стигнали до единодушие и още другата седмица, казусът му ще може да бъде преразгледан и той да се върне в редиците на организаията.

Диаз, който не се е състезавал от 2015 година насам, бе набелязан от USADA за поредност от нарушавания. Всичките, обаче, не са свързани с субстанции, подобряващи атлетическите му качества, а с потребление на неразрешения опиат – марихуана.

Други прегрешения, които той имаше са неспазване на условията на организацията към спортистите. Всички те би трябвало да алармират за местонахождението си, с цел да могат сътрудниците да ги намерят когато и да е и да ги изследват за допинг. Диаз, в характерен собствен жанр, не се е съобразявал с регламента.

Антидопинговата организация също смяташе, че провиненията на Диаз не са от най-висока степен и двете страни си стиснаха ръцете за 12-месечен интервал, който изтича на 19ти април.

Най-скорошният пост на Диаз в обществените медии е изключително въодушевяващ за всички негови почитатели:

Back where we left off

Публикация, споделена от nickdiaz209 (@nickdiaz209) на Апр 11, 2018 в 1:11 PDT
Последните три участия на Диаз в клетката са две загуби от Кондит и GSP и един мач, разгласен за несъстоял се против Андерсън Силва. Срещу кого желаете да видите Ник да се бие в неговия първи дуел от три години насам, почитатели?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР