Вчера българският представител в ЕП Ангел Джамбазки се срещна с

...
Вчера българският представител в ЕП Ангел Джамбазки се срещна с
Коментари Харесай

Джамбазки се срещна с Орбан в Брюксел

Вчера българският представител в Екологичен потенциал Ангел Джамбазки се срещна с досегашния министър председател на Полша Матеуш Моравиецки, министър-председателя на Унгария Виктор Орбан и Фабрис Легери, някогашен изпълнителен шеф на Агенцията за отбрана на границите на Европейски Съюз ФРОНТЕКС, оповестиха от офиса на евродепутата. Срещата беше проведена от групата на Европейските консерватори и реформисти в Европейския парламент, откакто белгийската полиция приключи събитие, на което той трябваше  Орбан и Моравиецки да участват.

Орбан и Моравецки се сплотиха към позицията, че в Европейски Съюз са нужни структурни промени по отношение на механизма по взимане на решения. Централна тематика в границите на полемиката бе миграцията, по която Европейските национал-консерватори са единни и обединени. Безценна беше експертизата на господин Легери, който като някогашен шеф на ФРОНТЕКС има директен взор върху проблемите в политиката за миграция водена от Европейската комисия. Той изрази тезата, че години наред Европейска комисия е насърчавала безразборната миграция към Европа, чрез комплицирана мрежа от НПО-та и неразбираеми правни правила като „ незаконното връщане “.

„ Припомням, че това събитие беше проведено в Европейския парламент откакто белгийската полиция, насъскана от кмета на столичния район Сен Жос, забрани тя да се организира в конферентен център в същия район. Въпросният кмет апропо се споделя Емир Кир и е турски ултранационалист, който даже преди две години беше изключен от социалистическата партия поради околните си връзки с членове на турската Партия на националистическото деяние, която е тясно обвързвана с терористичната организация „ Сиви вълци ”. Ясно е за какво той желае да цензурира националисти от цяла Европа. “ съобщи Джамбазки.

В рамките на срещата участваха национално-консервативни евродепутати то цяла Европа, като всички бяха шокирани от бруталната цензура наложена благодарение на белгийските управляващи. Каква е поуката от вчерашната брутална цензура в навечерието на Европейските избори? Поуката е, че лицемерите, които се титулуват „ демократи “, напълно по диктаторски, с милиционерски номера присъщи за един различен строй, осуетиха събиране на рационалните и виновни дясно-консервативни сили в Европа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР