Вчера България беше сложена на колене и за пореден път

...
Вчера България беше сложена на колене и за пореден път
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Вчера България беше сложена на колене и за пореден път поругана

Вчера България беше поставена на колене и за следващ път поругана, страната ни през вчерашния ден беше изнасилена, осквернена и омерзена от американските сътрудници в нашата страна. Това сподели по време на брифинг в коридорите на Народното събрание водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

„ В момента нямаме държавно управление, а единствено марионетен режим. Ние нямаме държавно управление, няма да го признаем, това не е българското държавно управление. Никога няма да се обърнем към тях с министър-председател или с министър, към който и да е в този неприличен, американски кабинет, това са марионетки и хора, които би трябвало да лежат в пандизите за държавна измяна и повярвайте ми - ще лежат. Един ден " Възраждане " ще ръководи. Те направиха това държавно управление от боязън от " Възраждане " и от американския дипломат, несъмнено ", добави още Костадинов.

Костадин Костадинов прикани водачите на ГЕРБ и Политическа партия - Бойко Борисов и Кирил Петков да се откажат от имунитетите си на депутати, както желае прокуратурата. Това към този момент са създали и двамата депутати от " Възраждане " - Веселин Вешев и Ангел Георгиев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР