Вчера Асен Василев ги надигра всички. Надхитри ги много перфидно

...
Вчера Асен Василев ги надигра всички. Надхитри ги много перфидно
Коментари Харесай

Нинова: Асен Василев надигра всички

„ Вчера Асен Василев ги надигра всички. Надхитри ги доста перфидно и направи Борисов за смях . Той твърдеше, че в случай че дерогацията не падне незабавно, има ново пропутинско болшинство – ПП-ДБ, Българска социалистическа партия и „ Възраждане ”. Вчера " евроатлантикът " Борисов клекна и дерогацията остава . Борисов внесе закона за таксата върху пренос на газ, през вчерашния ден Асен Василев му я махна от приходната част на бюджета. "

Това разяснява в Шумен водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Пито-платено. Делян Добрев да свива знамето на революцията . Циркът завърши. Разпределиха си порциите. Никой не се сети за едното левче, откраднато от българите и за комисионните, с които Добрев става и ляга. А дълговата серпантина, с която Борисов ни проглуши ушите къде отиде? А налога върху бакшишите и „ донос-бонус ” ? Нито дума за това, което чака хората. Само порциите и парите ", съобщи още Нинова.

Тя разяснява, че страната не може да продължи да се ръководи без никаква предвидимост за стопанската система, за цените и приходите на хората.

Нинова даде образец с бюджета за 2024 година, че да се усилят прехвърлянията от централния бюджет към общинските бюджети , а по думите й сглобката ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи трансферира отговорността на общините да подвигат локалните налози и такси.

„ Години наред на общините се разпореждат отговорности без обезпечено финансиране . Раздават се пари за планове без ясни правила и по този начин се държат кметове според. Време е за същинското решение за действителна децентрализация - част от събраните налози да остават непосредствено в общината и да се връщат в услугите към хората, които са ги платили ", счита лявата лидерка.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР