Вчера Apple официално представи новите Powerbeats Pro, които, трябва да

...
Вчера Apple официално представи новите Powerbeats Pro, които, трябва да
Коментари Харесай

Заслужават ли новите Powerbeats Pro цената си


Вчера Apple публично показа новите Powerbeats Pro, които, би трябвало да признаем, са много секси, само че надалеч не толкоз налични. Което обаче единствено ги прави още по-секси.

Това са първите безжични Powerbeats от марката Beats by Dre, която е благосъстоятелност на Apple.
 Снимка 416352

Powerbeats Pro се прикрепят към ухото ни много крепко и това ги прави подобаващ състезателен аксесоар. Приятният им дизайн обаче ги трансформира и в фешън знак, подобаващ и за други обстановки.

За мнозина Powerbeats Pro съставляват по-атрактивен вид от новите AirPods, които макар втората си версия са все толкоз лесни за губене и със противоречив дизайн.

Powerbeats Pro и AirPods 2 са с един и същи Bluetooth чип, само че вградената батерия на първите устоя до 9 часа, до момента в който AirPods " умират " след 5 часа музика.
 Снимка 416350

Кутийката на АirPods oбаче може да достави над 2 пъти повече заряд от тази на Powerbeats, само че пък Powerbeats печелят от по-бързо зареждане. Само за 15 минути можем да си осигурим до 4.5 часа музика, до момента в който при AirPods получаваме единствено 3 часа.
 Apple AirPods 2 са тук с нов калъф и по-дълъг живот на батерията
Apple AirPods 2 са тук с нов калъф и по-дълъг живот на батерията

Това не са същинските AirPods 2, които чакахме

По отношение на звуковите благоприятни условия на Powerbeats няма по какъв начин да знаем доста, преди да ги тестваме, само че допускаме, че доставят сходно на AirPods качество на звука.

Новите Beats by Dre слушалки са устойчиви на пот и вода, което автоматизирано ни кара да ги харесваме.

Печелят ни и с цветовете, всред които можем да избираме - черен, слонова кост, мъх и морско синьо.
 Снимка 416351

Всичко звучи повече от супер и сме съвсем подготвени да се втурнем към кредитната си карта, само че цената от 249.95 $ някак ни дърпа обратно. Бихме ги купили, единствено в случай че в действителност спортуваме постоянно и по-много, защото в такава обстановка конкурентните хлабави AirPods биха ни скъсали нервите от непрекъснато рухване.
 По-добри ли са Galaxy Buds от AirPods
По-добри ли са Galaxy Buds от AirPods

Слушалките на Samsung са по-евтини, само че също толкоз готини
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР