Вчера Apple обяви, че е тествала наново батериите във всички

...
Вчера Apple обяви, че е тествала наново батериите във всички
Коментари Харесай

Apple удвои обявената продължителност на живота на батерията на серията iPhone 15

Вчера Apple разгласи, че е тествала отначало батериите във всички модели iPhone 15. Компанията е открила, че те са доста по-издръжливи от в началото оповестеното.

В обновен документ за поддръжка Apple твърди, че батериите в iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max са проектирани да резервират 80% от първичния си потенциал при 1000 цялостни цикъла на зареждане при идеални условия, спрямо оповестените 500 цикъла на зареждане за всички по-стари модели iPhone.

Apple заяви за MacRumors, че последните проби на моделите iPhone 15 включват зареждане и разреждане на батерията 1000 пъти при избрани условия. Все отново компанията не даде точни детайлности за процеса.

Apple добави, че непрестанно прави усъвършенствания в съставените елементи на батерията на iPhone и в системата за ръководство на зареждането.

Това разобличаване значи, че може да отнеме повече време оптималният потенциал на батерията на моделите iPhone 15 да намалее до 80% спрямо предходните модели iPhone. Въпреки това Apple съобщи, че „ изследва “ продължителността на живота на батериите на по-старите модели iPhone. Това значи, че следва да се направи съпоставяне въз основа на последните параметри на тестванията.

В своя документ Apple споделя, че продължителността на живота на батерията на всеки модел iPhone в последна сметка зависи от метода, по който устройството се употребява и зарежда.

За да видите потенциала на батерията на вашия iPhone. Отворете приложението „ Настройки “ и влезте в “ Батерия → „ Състояние и зареждане на батерията “. При моделите iPhone 15, обновени до най-новата бета версия на iOS 17.4 менюто към този момент се назовава просто „ Състояние на батерията “. То демонстрира повече информация единствено с един взор.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР