Вчера агенция БЛИЦ първа се сдоби с ексклузивни снимки на

...
Вчера агенция БЛИЦ първа се сдоби с ексклузивни снимки на
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ! Първи СНИМКИ на виртуалния любовник на банкерката Невена, задигнала 1 милион лева

Вчера организация БЛИЦ първа се снабди с извънредни фотоси на банкерката Невена Йорданова, за която стана ясно, че по необикновен метод е отмъкнала близо един милион лв. от инвеститори в банката, в която работи.

Какво медията ни първа заяви дамата е задържана поради крупна банкова машинация .

Малко по-късно се появи информация, съгласно която тя е споделила, че всичките пари, които е отмъкнала са преведени на неин ухажор от Монтана , с който водили виртуална обич от три години, само че не са се виждали онлайн.

Шокиращи разкрития за младата банкерка и любовника ѝ, поради който отмъкнала 1 милион лв. от инвеститори във Варна

Вчера стана ясно кой е митичният Казанова.

Сега организация БЛИЦ се снабди с извънредни фотоси на хитрия виртуален ухажор, на който се допуска, че банкерка Невена е пращала парите, източени от сметките на инвеститори.

Медията ни научи, че митичният монтанчанин, който се показал с името "Михаил ", в действителност е Сергей Михайлов. Дълги години той живеел в Монтана, само че от известно време се подвизава в столичния квартал "Люлин ".



Мъжът, който е роден на 7 август 1989 година, води деен обществен живот.

От фрагменти във фейсбук профила му става видно, че той обича шумните купони, огромните и обилни веселби, а постоянно компания му прави някоя засукана кокона.





Въпреки, че в профила му написа, че е самостоятелен Сергей очевидно има сериозна връзка с жена на име Сиси. Освен това медията ни научи, че те имат две деца.






Виртуозният лъжец постоянно не се сдържа и разгласява много пиперливи мнения в персоналния си фейсбук профил. В един от тях той прецизира, че "не е поставил табела "Банка " пред дома си ".


Сергей обаче съумял да омае варненската банкерка и още от 2017 въртели "виртуална обич ". И двамата разказали пред проверяващите, че са се срещнали през въпросната година посредством платформата АБВ.

Писали си, ни съгласно изказванията и на двамата, не са се виждали в никакъв случай.

Сергей обаче признава пред проверяващите, че е получил на два пъти съответни суми от банковата служителка Невена Йорданова, само че те надалеч не са толкоз колосални като откритата щета за над 1 милион лв..

Причините банкерката Невена да му изпрати пари, както и извънредни детайлности за целия случай и схемата на източване на парите, четете след минути в БЛИЦ.

Орлин ФИЛИПОВСКИ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР